Més bàsquet

Desencadenades

Jocs. La 55a victòria seguida en el torneig olímpic dona als Estats Units el seu setè or seguit en el comiat de Sue Bird i Diana Taurasi

El 90-75 dels Estats Units sobre el Japó en la final olímpica és la 55a victòria seguida de l’equip nord-americà, que enllaça set Jocs Olímpics amb la medalla d’or, des dels que es van fer a Atlanta el 1996. La selecció femenina dels EUA no perd des de Barcelona 92 en les semifinals i contra l’amfitrió de Tòquio 2020 no hi va haver color perquè Wilson (19 punts) i Griner (30) van marcar el terreny a l’inici: 14-5 en el minut 5. El Japó no va rendir-se (23-14 en el primer quart i 50-39 en el descans), però quan les nord-americanes van voler ho van enllestir: 70-49 en el minut 27.

Adeus

Diana Taurasi (1,83 m, 1982) va deixar entreveure que el d’ahir podria ser el seu últim partit amb la selecció i Sue Bird (1,75 m, 1980) ja havia anunciat que ho deixava a Tòquio. totes dues enllacen cinc medalles d’or.

La seleccionadora, Dawn Staley, que en suma sis perquè a Atlanta, Sydney i Atenes 2004 jugava i a Pequín i Londres feia d’entrenadora assistent, va anunciar en la roda de premsa que deixava el càrrec perquè “està plena”. La MVP del torneig va ser Breanna Stewart, com en l’última Eurolliga, que també va guanyar amb el Iekaterinburg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)