Eurolliga

Fan caixa amb Hezonja i Bolmaro

Bàsquet. El Barça cobra 400.000 euros del croat, que jugarà a l’Eurolliga amb l’Unics Kazan, i 900.000 de l’argentí, que fa el salt a l’NBA després dels Jocs Olímpics

La situació crítica de les finances del Barça –487 milions d’euros de deute segons Joan Laporta– preocupa també les seccions professionals, conscients que s’hauran d’ajustar el cinturó. Les retallades també han arribat a la secció de bàsquet, que després de desfer-se de Hanga i Claver –que tenien contracte– no ha pogut fitxar Kalinic, el preferit de Saras. Malgrat tot la secció ha rebut oxigen pels drets de Hezonja i Bolmaro. El primer ha signat oficialment per l’Unics Kazan i ha pagat 400.000 euros per extingir els drets que tenia el Barça sobre ell en el bàsquet europeu. Abans que comenci la pretemporada també s’espera que arribin els 900.000 euros que ha de dipositar Bolmaro abans de fer el salt a l’NBA (Minnesota Timberwolves).

Un dels fitxatges de l’equip, el lituà Jokubaitis, ha fet unes declaracions en què ha reconegut que la seva prioritat és jugar a l’NBA com abans millor. En qualsevol cas en el primer partit a la lliga d’estiu amb els Knicks no ha jugat cap minut. A banda d’estar pendent de la decisió de Pau Gasol, el Barça aspira a incorporar un aler per completar el joc exterior de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)