Més bàsquet

La selecció espanyola perd contra els EUA al mundial femení sub-19 (98-64)

La República Txeca serà el primer rival en la lluita pel cinquè lloc

Espanya ha topat contra els Estats Units en els quarts de final del campionat del món femení sub-19 a Debrecen (Hongria) i des d’aquest dissabte lluitarà pel cinquè lloc. Primer, contra la República Txeca. La selecció que dirigeix el tècnic del Gernika Mario López i que té David Muñoz i Ana Montañana d’assistents, no ha pogut frenar Caitlin Clark (17 punts) ni Laurent Betts (2,01 m), autora de 16 i 8 rebots.

L’equip nord-americà ha dominat en l’inici amb un parcial d’11-2 i 20-4 per encarrilar el triomf al primer quart (30-18). Espanya s’ha acostat a l’inici del segon quart (33-28) però les pèrdues no han permès donar entitat a la reacció (50-35 al descans).

La diferència ha superat la vintena al tercer quart 61-40 i ha quedat en 30 al final del tercer (79-49). La jugadora del València Claudia Contell amb 20 punts i l’alera de Cerdanyola que juga al Segle XXI Gisela Sánchez amb 13 han estat les úniques de la selecció espanyola en superar els 10 punts. Per als Estats Units, ho han fet sis jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)