ACB

Saras: “Esperem que els nous fitxatges s’adaptin bé”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha dit aquest dimecres als mitjans del club que espera que els nous fitxatges “s’adaptin bé” a l’equip i a la seva filosofia de joc. El tècnic blaugrana ha informat que ja ha parlat amb el pivot Sertac Sanli i amb Nico Laprovittola “durant l’estiu”, mentre que a Rokas Jokubaitis el coneix “molt bé” de quan entrenava el Zalgiris Kaunas. “Els que ja estaven aquí l’any passat ja saben més o menys el que esperem d’ells”, ha afegit.

Sobre la plantilla d’aquesta temporada, Jasikevicius ha comentat que han fet els canvis que podien “fer” i que el bloc “segueix sent el mateix” de la passada temporada, per la qual cosa no cal mirar “molt lluny” sobre què pot aconseguir l’equip. Els campions de lliga i de copa han completat avui el primer entrenament a la pista una vegada realitzades les proves físiques i el proper 24 d’agost realitzaran una estada a Encamp (Andorra) fins al dia 31.

Preguntat sobre els objectius de l’equip, el tècnic ha dit que ara pensa en metes “a curt termini” i la més immediata és fer un treball de “prevenció i anar pujant el ritme dia a dia” per “anar més a per temes de bàsquet” quan tot l’equip estigui a Andorra la setmana vinent.

Jasikevicius ha comentat que els jugadors haurien d’arribar a la pretemporada “frescos i amb moltes ganes” ja que excepte els que han jugat els Jocs Olímpics de Tòquio –Nico Laprovittola i Álex Abrines– han tingut “bastant temps de descans”. El lituà ha destacat que en la pretemporada també es dedicarà a “veure els joves” que estan ara entrenant-se amb el primer equip. Set jugadors del Barça B i el júnior blaugranes estan a les seves ordres aquests dies als quals és “important” donar-los una oportunitat. Els bases Juani Marcos (21 anys), Agustín Ubal (18 anys) i Rafa Villar (17 anys) , els exteriors Michael Caicedo (18 anys) i Gael Bonilla (18 anys) i els pivots Ibou Badji (19 anys) i James Nnaji (17 anys) compartiran aquests dies entrenament amb Nikola Mirotic, Brandon Davies o Nick Calathes, entre d’altres. El Barça debutarà en la pretemporada el proper 26 d’agost a Andorra contra el MoraBanc Andorra i quatre dies més tard, el 30 d’agost, s’enfrontarà al Llemotges francès també al país pirinenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)