LEB Or

El Bàsquet Girona comença els entrenaments amb vuit jugadors nous

L’equip es prepara a Fontajau abans de l’inici de la temporada, el 22 de setembre contra el Lleida a la lliga catalana

El Bàsquet Girona ha començat aquesta setmana els entrenaments per a la temporada 2021-22 amb tota una revolució a la plantilla respecte la primera temporada a la LEB ja que han arribat vuit jugadors nous i només en continuen quatre del curs passat, els capitans Albert Sàbat i Gerard Sevillano, el santcugatenc Robert Cosialls i el neerlandès Olaf Schaftenaar, l’únic jugador forà que ha renovat després d’un primer curs a la categoria amb molts alts i baixos.

Carles Marco, que té un nou assistent, Jordi Sargatal, compta aquests primers dies a Fontajau amb tots els nous fitxatges, entre els quals destaca l’aler bescanoní Èric Vila, que torna a casa després de la seva etapa a la NCAA. També han aterrat a Girona els exteriors Kaspars Vecvagars, Pol Molins i Josep Franch i els interiors Jaume Sorolla, Mads Stürup i Gonçalo Delgado.

El calendari de partits de la pretemporada ja està complet. El formen sis partits que podrien ser set en cas d’accedir a la final de la Lliga Catalana LEB Or del dissabte 2 d’octubre. La competició de la federació catalana serà un triangular contra els altres dos equips catalans que jugaran en aquesta categoria: el CB Prat i l’ICG Força Lleida. Les dates dels enfrontaments són les següents: Girona-Cornellà (dia 11), Girona-Girona EBA (14), Girona Tolosa (17), Girona Força Lleida (22), Girona-CB Prat (25) i Girona-Tau Castelló (28).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)