NBA

Bolmaro es desvincula del Barça i marxa a l’NBA

El base argentí tenia contracte fins el 2023 però amb clàusula per marxar als Estats Units

El Barça i Leandro Bolmaro han arribat a un acord per a la desvinculació de l’exterior argentí, que ha fet efectiva la seva clàusula de sortida, i que tenia contracte en vigor fins al 2023. El club li ha volgut desitjar sort a nivell personal i professional al jugador argentí en la seva nova etapa esportiva.

Leandro Bolmaro va aterrar l’estiu del 2018 a Barcelona procedent del Bahía Basket argentí. El seu primer curs al Barça va jugar amb el Barça B a la LEB Or, amb el qual va disputar 33 partits amb una mitjana de 10,4 punts, 3,1 rebots i 2,7 assistències per partit. Va ser el curs 2019/20 quan Bolmaro va començar a entrenar-se habitualment amb el primer equip i va disputar un total de 15 partits, entre Lliga Endesa i Eurolliga, sota les ordres de Svetislav Pesic. Amb el filial va disputar 9 partits amb una mitjana de 14,6 punts. Aquesta curs 2020/21, amb la confiança de Sarunas Jasikevicius, Bolmaro ha explotat en la temporada del doblet. Ha disputat un total de 75 partits (41 de Lliga Endesa, 30 d’Eurolliga, 2 a la Supercopa Endesa i 2 a la Copa del Rei) i ha completat actuacions molt destacables com els 26 punts que va anotar contra el MoraBanc Andorra amb 32 de valoració -totes dues són el seu rècord personal-. Cal destacar que a la Final Four de Colònia, Bolmaro, va disputar una mitjana de 26 minuts per partit en els partits contra el Milà i l’Anadolu Efes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)