Eurolliga

Pendents dels Gasol

Bàsquet. Cubells diu que el Barça no preveu fitxar en Marc i que la incorporació d’en Pau està ara en mans del jugador

El Barça va presentar ahir els quatre nous fitxatges per a la temporada 2021/22 –Hayes, Senli, Jokubaitis i Laprovittola–, però dos noms van sobrevolar l’acte sense ser-hi presents, els de Pau i Marc Gasol. D’entrada el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, va assegurar que el club no preveu el fitxatge de Marc Gasol, desvinculat dels Grizzlies i actual president del Bàsquet Girona. Respecte al Pau, en canvi, la porta continua ben oberta i el club només espera que el jugador mogui fitxa per tancar un acord que no serà fàcil per la situació econòmica de l’entitat. En qualsevol cas, el mateix Pau Gasol va confirmar ahir que el factor econòmic no serà el més important a l’hora de prendre una decisió final.

En espera d’una hipotètica incorporació del pivot de Sant Boi, Cubells manté que amb l’arribada dels quatre nous jugadors la plantilla d’aquesta temporada és més “equilibrada i potent”. El directiu també va confirmar que el Palau podrà reunir uns tres mil aficionats en les primeres jornades de la lliga i que la resposta dels seguidors està sent molt bona.

Els jugadors van parlar també del seu nou club. Laprovittola va admetre que va parlar amb Bolmaro abans de signar; Sanli, que està preparat per a la seva primera aventura fora de Turquia; Jokubaitis, que la seva adaptació serà ràpida pels lituans que hi ha al cos tècnic, i Hayes, que li agrada formar part dels “dolents de la pel·lícula, als quals tothom vol guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)