ACB

A l’NBA en farien una pel·lícula

Bàsquet. ACB. Tomic, que va ser intervingut de la mà, va demanar jugar forçant per ajudar la Penya perquè Birgander havia estat operat del nas

Ante Tomic va ser intervingut amb èxit el 20 d’agost d’una fractura proximal del tercer metacarpià de la mà esquerra. Havia d’estar sis setmanes de baixa i, per tant, es perdia l’inici de lliga. Divendres es va començar a entrenar amb el grup per veure quina evolució havia tingut la recuperació. I es va sentir tan bé que dissabte, quan va arribar a l’entrenament, va dir a Carles Duran que volia jugar: “Després de fer-me la segona prova a la mà per veure com havia anat l’operació, vaig parlar amb el metge, em va dir que estava bé i vaig decidir jugar; em vaig entrenar divendres i em vaig sentir bé, no vaig tenir dolor i ja em veia preparat.” El factor clau va ser que van trencar el nas a Birgander i va haver de passar pel quiròfan: “Sense en Simon faltaven pivots i volia ajudar l’equip; no vull ser cap heroi perquè no ho soc, ho vaig fer perquè em trobava bé i volia ajudar l’equip.”

Tomic va voler fer broma ahir sobre la conversa amb Carles Duran: “No tenia por de la mà, no; vaig parlar amb el Carles Duran i em va dir que estaria amb els 12 i ja veuríem si em faria jugar [riu]. Va ser decisió meva, però també amb el vistiplau del metge gràcies a la bona feina dels fisioterapeutes i els recuperadors per poder escurçar la recuperació, que havia de ser de sis setmanes i han estat quatre.” Finalment, el croat, que va ser clau, va explicar que veu l’equip molt bé: “Vam oferir bones sensacions sent el primer partit, nova temporada i amb afició a la graderia, molt especial.” De fet, Tomic no havia jugat encara al costat de Derek Willis, ni amb Andrés Feliz ni amb Brandon Paul.

L’Ante demostra que no només és un exemple a la pista sinó també fora, i en un equip jove és clau
Carles Duran
No em sento un heroi, vaig jugar perquè teníem un problema en el joc interior i tenia bones sensacions
Ante Tomic

Dinar en família per fer pinya

Aprofitant la victòria de dissabte contra el Bilbao en el debut ACB la plantilla, a iniciativa dels capitans Albert Ventura i Pau Ribas, va organitzar un dinar amb la plantilla i amb les famílies per fer pinya.

Birgander ja té la màscara preparada

El suec està evolucionant bé de l’operació al nas i ahir ja li van treure els taps que portava. S’ha de veure l’evolució, però no tardarà gaire a entrar en dinàmica. De fet, la part positiva és que ja té la màscara a mida de quan la va utilitzar fa dos anys en una lesió anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)