Lliga femenina 2

Amb el Barça de favorit

Bàsquet. Lliga Femenina Challenge. Demà arrenca la nova competició amb el Joventut Femení, el Boet Mataró i el Lima Horta

El Barça CBS, el Joventut Femení, el Boet Mataró i el Lima Horta seran els representants catalans en la nova categoria de la Lliga Femenina Challenge, que arrenca demà amb la repetició de la final de la Lliga Catalana Barça-Boet (18:10 h), Extremadura-Joventut (18.30 h) i Lima Horta-Jairis (18 h). Una competició amb 16 equips que tindrà un sistema de competició de doble volta. El Barça, dirigit per Isaac Fernández, disposa d’una de les millors plantilles mantenint referents i amb el reforç de Deva Bermejo (Sant Adrià), Abigail Wolf (ex-Lliga Femenina1) Calvelo i Quirante. Les verd-i-negres han renovat més de la meitat de la plantilla amb quatre peces que arriben del Boet (Vila, Ruano, Hurtado i Garcia). Mantenen el tècnic, Willy Abelló, i la referent, Keita, ara lesionada. El Boet de Jordi Vizcaíno s’ha reinventat amb molts canvis. Al contrari, el Lima Horta manté la base amb dos reforços com són Galve i Valls, del Femení Sant Adrià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)