Lliga catalana

El Bàsquet Girona, sempre a remolc

Bàsquet. Lliga Catalana LEB Or. Va al darrere des del salt inicial fins a arribar a perdre de 19 punts al final

Prat Joventut 74 Bàsquet Girona 59

PRAT JOVENTUT:Olivier (5), Kraag (10), Costa (12), Crockett (9), Helmanis (2), Parrado (7), Coffi (2), Domènech (9), Ibarguen (6), Blanch (5) i Florveus (7). 20/36 de 2. 9/30 triples (3 Domènech, 1 Blanch, 1 Costa, 1 Crockett, 1 Olivier, 1 Parrado i 1 Kraag) i 7/13 lliures.BÀSQUET GIRONA:Sàbat (10), Vila (4), Jawara (4), Sturup (2), Cosialls (3), Molins (1), Vecvagars (13), Franch, Schaftenaar (9), Sorolla (4), Sevillano (4) i Delgado (5). 8/27 de 2. 6/22 triples (2 Sàbat, 1 Vila, 1 Cosialls, 1 Vecvagars i 1 Schaftenaar) i 25/32 lliures.PARCIALS:27-14, 17-15, 12-17 i 18-13..

El Bàsquet Girona no va estar a l’altura de les circumstàncies i, encara que queda temps i que estarà en la final de la Lliga Catalana dissabte vinent a Fontajau, on probablement es repetirà el partit d’ahir, gràcies a la victòria de 16 punts contra el Força Lleida, el que és segur és que els gironins hauran de millorar les sensacions mostrades ahir. Els de Carles Marco van veure com el Prat Joventut els va treure de la pista tant en intensitat com en joc i en un aspecte innegociable: el desig. Els de Josep Maria Berrocal van marcar un ritme alt des del salt inicial i en tres minuts ja havien agafat un clar avantatge (12-3) amb tres triples seguits. A partir de llavors els gironins van perdre el nord i, tot i les constants rotacions per intentar que les peces encaixessin, el Prat sempre va estar sempre amb una marxa o dues més que els gironins. La renda es va situar en 15 punts, un marge que es va anar arrossegant fins al descans (44-39), amb vuit triples del Prat.

En els segons vint minuts, amb l’exjugador del Girona Sergi Costa fent una exhibició en la direcció i control del matx, el Bàsquet Girona no va saber redreçar el rumb i sempre va anar a remolc. El desencert en el tir exterior va acabar d’enfonsar la poca resistència dels gironins, que encara tenen molt camí per fer.

ELS VESTIDORS

Hem de millorar no només en el joc sinó sobretot en intensitat; dimarts a Castelló tenim una altra prova
Carles Marco
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)