LEB Or

El vicepresident, de visita

Els jugadors i el cos tècnic del Bàsquet Girona van tenir ahir un convidat de luxe en un dels últims entrenaments abans de l’inici de la lliga. Pau Gasol, que ha anunciat aquesta setmana la seva retirada del bàsquet oficial, va assistir a la sessió dirigida per Carles Marco juntament amb el director esportiu, Jordi Plà. Gasol, que és el vicepresident del club, va parlar amb els jugadors i el mateix entrenador sobre l’evolució de la pretemporada.

En la trobada no hi va ser el president, Marc Gasol, que s’ha entrenat algun dia amb l’equip i d’altres ho ha fet en solitari. Pau Gasol (42 anys) va anunciar dimarts al Liceu la seva retirada després d’allargar la seva trajectòria en el Barça –campió de lliga– i amb la selecció espanyola en els Jocs de Tòquio. Després de la cita olímpica es va agafar un temps de reflexió per estudiar si acceptava una nova oferta del Barça per continuar un curs més, però ha prioritzat els nous reptes personals i familiars.

Gasol ja va presenciar un dels partits del Bàsquet Girona la temporada 2019/20, quan l’equip estava en la LEB Plata. En aquella ocasió l’equip va jugar a Palau-sacosta per la inundació de Fontajau a causa del temporal Glòria. En acabar el partit, el jugador de Sant Boi es va assabentar de la mort per accident d’un dels seus millors amics, Kobe Bryant, amb el qual va guanyar dos anells a l’NBA amb els Lakes de Phil Jackson. En el seu discurs de comiat de dimarts, el català va tornar a recordar la figura del llegendari jugador nord-americà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)