Eurolliga

El Barça venç a Mònaco la segona pròrroga seguida (81-85)

Els blaugrana es mantenen líders invictes en sumar, igual com dimecres contra l’Olympiacòs, en el temps extra

El Barça continua invicte després de vèncer a la pròrroga a Mònaco (81-85) en un partit molt travat on Brandon Davies ha estat impressionant: 27 punts, 10 rebots i 38 de valoració presentant candidatura a l’MVP de la jornada.

El matx ha arrencat amb el Mònaco dominant contra un Barça irregular. L’exACB Will Thomas ha estat la gran bèstia negra amb 9 punts seguits sense error. Els de Jasikevicius s’ha situat 10 punts a sota (22-12). Tot i no jugar a un bon nivell, els blaugrana han estat sempre dins el partit (30-28). Un triple de Mike James, que ha jugat tot i lesionar-se dimecres, ha deixat un 35-31 al descans.

Al tercer quart u n triple de Calathes ha posat els blaugrana a 1 punt (37-36) però un triple de l’exBarça Westerann ha tornat a eixamplar la renda (42-36). Els de Jasikevicius no jugaven un bon partit però té més talent. Un triple de Davies ha empatat el matx (48-48). El tercer triple seguit del Barça, aquest de Smits, ha posat els blaugrana per davant (52-54). El tercer triple de Laprovittola ha disparat el Barça en el marcador a sis minuts pel final (58-64). Westermann ha donat una mica d’emoció amb un altre triple (61-64). Un altre triple, aquest de Mike James, ha posat el Mònaco per davant i un altre puntejat de Westermann ha donar la volta al matx (68-66). Igual com va passar contra l’Olympiacòs s’ha entrat en un final d’infart. Amb 75-73 Davies ha agafat un rebot en atac després d’un tap a Higgins i ha empatat el matx (75-75). En l’última possessió amb 2,7 segons pel final Mike James ha rebut la pilota però ha errat el tir. El matx ha anat a la pròrroga. En el temps afegit els blaugrana han dominat sempre amb un Mônaco que bàsicament va sortejar la seva sort en l’encert de Mike James que al final no ha estat brillant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)