Eurolliga

Turquia, contra el Barça

Bàsquet. La federació del país denuncia el club blaugrana a la FIBA per no haver cedit Sertac Sanli per als compromisos de la selecció en la finestra de partits de classificació per al mundial

La federació turca de bàsquet ha emès un comunicat contra la decisió del Barça de no permetre que Sertac Sanli jugués el partit d’ahir a casa contra la Gran Bretanya en les eliminatòries de classificació per al mundial 2003.

El comunicat assenyala que la federació ha comunicat el seu malestar a la FIBA i “s’han pres les mesures necessàries”. En teoria el Barça podria ser sancionat en la lliga ACB per aquesta acció, però això no ha passat mai malgrat el conflicte obert entre la FIBA i l’Eurolliga per les finestres de les seleccions. Turquia considera que el Barça l’ha menystingut, ja que el club català va deixar viatjar Brandon Davies a Uganda per jugar els partits amb la seva selecció. Tot i l’absència de Sanli, els turcs van ser superiors als britànics (84-67)

El Barça no va prohibir a Sanli viatjar a Turquia, ja que els clubs no tenen la potestat per fer-ho. El club va recomanar al jugador que segurament no era el millor moment per tornar a la selecció després de les dues lesions que va tenir a principi de temporada i que han fet que el pivot hagi trigat més del compte a integrar-se completament en el bloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)