Eurolliga

Reisingerová jugarà contra l’Arka Gdynia tot i torçar-se el turmell a Salamanca

La pivot va acabar el partit adolorida però el club confirma que no tindrà problemes per formar part de l’equip

L’Spar Girona ha confirmat que la txeca Julia Reisingerová podrà jugar el partit de l’Eurolliga de dimecres a Fontajau contra l’Arka Gdynia polonès tot i acabar el partit contra el Perfumerias Avenida amb molèsties després de torçar-se el turmell. Les proves que se li han fet han confirmat que la pivot no té res greu i que probablement la zona adolorida es deu a una petita sobrecàrrega. Alfred Julbe comptarà doncs amb una de les seves jugadores més en forma aquestes últimes jornades (15 punts i 10 rebots a la pista del Landes) per rebre dimecres el cuer del grup B (19.15 h), un equip que té com a referent interior la nord-americana Megan Gustafson (16 punts i 8,2 rebots per partit).

S’espera que Michaela Onyenwere arribi aquesta setmana a Girona però encara no podrà debutar dimecres. Faltarà a veure, a més, el seu estat física després de la lesió que l’ha mantinguda apartada de les pistes des que va acabar la WNBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)