Eurolliga

Sanli és el botxí de l’Efes a la pròrroga (93-95)

El turc ha exercit de líder amb 24 punts i 4/5 triples que han permès la remuntada

El Barça, tot i les baixes de Calathes, Higgins i Abrines, s’ha pres la revenja de la final de la final de l’Eurolliga del curs passat (93-95). Sanli ha estat el botxí del seu exequip amb 24 punts i 4/5 triples. Els de Jasikeivicus han remuntat per aconseguir el triomf a la pròrroga. Mirotic havia errat el tir guanyador al final dels 40 minuts.

Els blaugrana han topat amb un equip turc on els turcs han començat inspirats en el joc exterior (20-16) amb Simon (7 punts) com a gran referent juntament amb Larkin (6). L’entrada en escena de Micic ha servit per posar la màxima diferència del matx (25-20). Al segon quart dos exblaugrana com Moerman i Pleiss ha eixamplat més la renda (31-20). Però llavors ha aparegut Laprovittola per liderar el seu equip amb 10 punts i retallar la diferència (35-33). Però Moerman i Larkin han accelerat els turcs per agafar 10 punts al descans (47-37). Les baixes blaugrana han estat decisives sobretot quan Sanli ha anat a la banqueta.

Al tercer quart Mirotic ha assumit més galons i sobretot el Barça ha entès que per intentar guanyar a la pista de l’Efes no podia rebre 47 punts als primers 20 minuts. La major intensitat defensiva ha permès al Barça retallar la diferència i amb Sanli assumint la responsabilitat s’han posat per davant després d’un parcial de 0-7 amb triple de Sanli (del 62-68 a 68-69). S’ha arribat a un final d’infart on l’Efes ha salvat el matx després de perdre amb un triple de Micic i dos tirs lliures de Larkin que han empatat (80-80). Mirotic ha tingut el tir guanyador però ha fallat. El partit ha anat a la pròrroga. En el temps extra una tècnica a Larkin i l’expulsió d’Ataman que ha perdut els nervis a 2:45 pel final i el partit s’ha trencat (84-91).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)