Eurolliga

Saras: “Per guanyar el Madrid ens haurem de barallar per cada centímetre de pista”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha declarat que per guanyar demà en l’Eurolliga el Real Madrid al Palau Blaugrana (21.00 hores) l’equip haurà de “barallar-se per cada centímetre en la pista”. “El clàssic és un partit especial, de moltes emocions que haurem de saber controlar. Per guanyar, el primer serà barallar-nos per cada centímetre en la pista i guanyar les pilotes dividides, que et donen quatre o cinc possessions extra”, ha valorat el lituà en la roda de premsa prèvia al partit.

Preguntat per les virtuts del Reial Madrid, Jasikevicius ha destacat que es tracta d’un equip “molt experimentat” i que “no canvia moltes coses”. “Són molt bons en defensa, en el rebot i en el bloqueig i continuació, també en la línia exterior”, ha afegit el tècnic lituà. Així mateix, ha restat importància al factor pista: “No sé si ens fa favorits. L’exemple és diumenge contra el Baskonia i, en canvi, el que va passar a Istanbul. Sempre vull jugar a casa, però en la pista només hi ha cinc contra cinc”.

El lituà ha explicat que, malgrat les baixes de Cory Higgins, Nick Calathes i Àlex Abrines, la càrrega de minuts que han assumit els jugadors “no és res de l’altre món” i, encara que “en alguns partit sí que es nota”, el cos tècnic està satisfet amb el repartiment d’esforços.

Finalment, ha reconegut desconèixer el motiu pel què el nou fitxatge blaugrana, el base Dante Exum, ha signat concretament fins al 28 de febrer encara que sí ha reconegut que el cos tècnic està pendent de l’evolució de Cory Higgins. “Estem esperant el Cory (Higgins), que segueix fent un tractament conservador. La clau és la copa. De moment la cosa va bé”, ha resolt.

L’ala-pivot del Barça Nikola Mirotic, per la seva banda, ha reconegut aquest dijous, en la prèvia del partit de l’Eurolliga contra el Reial Madrid, que li “encanta jugar partits grans” com un clàssic contra el conjunt blanc, però que “no cal obsessionar-se”. “M’encanta jugar partits grans, contra el Reial Madrid sempre són importants. Un vol jugar bé, però no cal obsessionar-se. No serà el primer ni l’últim partit que jugui contra el Madrid”, ha afirmat. Mirotic ha vaticinat que el clàssic d’aquest divendres serà “un partit a 40 minuts” que es resoldrà probablement a l’últim quart i ha destacat la importància que el Barça salti a la pista “amb molt caràcter i físicament a l’altura” d’un partit tan exigent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)