Lliga femenina

Una jugadora de l’Spar Girona, positiu per Covid-19

“La jugadora es troba en bon estat de salut i segueix el protocol establert per les autoritats sanitàries” diu el comunicat de l’Uni, en què s’anuncia que una integrant de la plantilla l’Spar Girona ha donat positiu per Covid-19. L’equip, que ja jugar ahir a Istanbul el darrer partit de l’any de l’Eurolliga i dimarts de la setmana que ve té l’últim de la lliga, a Ferrol; té festa fins diumenge i per tant no hi ha cap possibilitat de contacte entre les jugadores que permeti els contagis dins el vestidor. Algunes jugadores van viatjar des de Turquia als seus destins d’origen per passar-hi el Nadal, amb permís del club. Abans d’aquest darrer desplaçament tota l’expedició es va sotmetre a test PCR i cap va donar positiu. Els protocols sanitaris estableixen que per al següent entrenament, diumenge, es sotmetrà tot l’equip a proves per descartar cap positiu abans de la tornada a la feina.

La temporada passada l’Spar Girona no va tenir cap positiu i només es va haver d’ajornar el primer partit del mes de gener, a Fontajau contra el Gran Canària, perquè una de les jugadores era contacte estret amb un positiu. La Lliga Femenina no s’havia vist afectada per la variant Omicron fins el cap de setmana passat, quan es van haver d’ajornar l’Araski - Ferrol i el Promete-Gernika. En l’Eurolliga, ahir no es va disputar l’Avenida - Venècia, per positius en el conjunt italià –ja no va poder jugar el duel de la lliga amb l’Schio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)