Més bàsquet

Nova retallada en els aforaments dels pavellons

Un acord del Consell Interterritorial baixa del 70 al 50 per cent el límit de públic permès com a mesura per lluitar contra l’augment de contagis

Els aforaments dels pavellons tindran una nova retallada, del 70 al 50 per cent, després de l’acord al qual han arribat les comunitats i el ministeri de Sanitat en la seva trobada d’avui dins el paquet de mesures per lluitar contra l’increment constant de contagis en la sisena onada de la covid-19. L’acord en l’aforament pels recintes oberts, com el Camp Nou, no hauria de tenir un gran impacte a Catalunya ja que s’acordat limitar-los al 75 per cent.

En l’últim paquet de mesures de la Generalitat, del dia 24, l’aforament era del 70 per cent, inferior a la norma que proposa el Consell Interterritorial espanyol. La nova norma afectarà sobretot als pavellons dels equips professionals catalans de bàsquet, com el Barça, la Penya, el Baxi, l’Uni i el Cadí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)