ACB

Ajornat el duel entre el Madrid i el Barça

Bàsquet. La primera jornada de l’any en l’ACB, arrasada per la sisena onada perquè només tindrà un partit: el València-Gran Canària

El Madrid-Barça corresponent a la setzena jornada de l’ACB, que s’havia de disputar aquesta tarda (18.30 h), es va haver d’ajornar pels casos de covid-19 que afecten el conjunt blaugrana, nou comptant jugadors i tècnics. El Barça va comunicar, mitja hora abans que acabés el 2021, que Sarunas Jasikevicius, Brandon Davies, Nico Laprovittola i tres membres del cos tècnic havien donat positiu en els tests PCR a què es va sotmetre l’equip divendres. Pierre Oriola, per Nadal, i Kyle Kuric i Nick Calathes, dimarts passat, ja ho havien fet, i els nou casos del Barça obligaven a ajornar el duel contra els blancs, que en l’Eurolliga no havien jugat contra el Fenerbahçe entre setmana –el Barça, sí, a Vitòria– per la manca d’efectius en la plantilla. Carlos Alocén era l’últim a caure a la casa blanca, després de Sergi Llull i Jeff Taylor. Randolph, Yabusele, Poirier, Núñez, Causeur, Heurtel i Pablo Laso ho havien fet abans.

El partit de la Penya a Fuenlabrada ja s’havia ajornat, com el Morabanc-Manresa. De fet, el València-Gran Canària de demà (21.30 h) és l’únic partit de la jornada 16 que segueix en peu.

Tres a la lliga femenina

L’Spar Girona-Ensino, el Promete -Casademont Saragossa i el Gran Canària-Avenida són els tres partits de la primera jornada de l’any en la Lliga Femenina –són 16 equips i en l’ACB, 18, un partit menys per jornada–, que ahir seguien segons el previst, tot i que, en lloc de disputar-se entre avui i demà, es jugaran demà passat. Per tant, el risc que aparegui un brot en qualsevol de les plantilles encara es manté.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)