Lliga femenina

Frida Eldebrink, dues setmanes més de baixa

L’Uni, en contacte permanent amb la FEB, confia en jugar diumenge a València

Frida Eldebrink, lesionada al soli de la cama dreta, s’estarà com a mínim dues setmanes més de baixa, segons els serveis mèdics de l’Uni Girona, que apunten que l’escorta sueca “continua progressant en la seva recuperació”. Eldebrink (1,75 m, 1988) es va perdre el partit de l’Eurolliga l’1 de desembre a Fontajau contra el Gdynia (80-70), l’últim de Júlia Soler abans de marxar cedida al Cadí. La setmana abans, la millor de l’equip d’Alfred Julbe aquest curs, havia estat la segona que més va jugar en el triomf a Landes (11 punts en 33:23) i a Salamanca (9 en 29:21), darrere de Burke.

L’Spar Girona reprèn la feina aquest dimecres, amb les jugadores i tècnics que han acabat la quarantena per ser contacte estret dels positius detectats la setmana passada, quatre. Les quatre jugadores que van donar positiu –Iho López i Giedre Labuckiene van ser les primeres, i ja es van perdre el duel contra l’Ensino (76-56 el 4 de gener)– podran incorporar-se al grup quan donin negatiu.

El club, en permanent contacte amb la FEB, confia en jugar diumenge a la pista del València. El duel que s’havia de jugar aquesta tarda contra el Kursk –a l’Eurolliga només hi ha tres partits aquesta jornada– i el de diumenge passat contra l’Araski serien els dos que s’hauran de recuperar en un atapeït calendari, sense dates lliures fins la segona finestra FIBA, que comença després que s’hagi d’acabar la fase regular de la màxima competició continental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)