LEB Or

Llum al final del túnel?

Bàsquet. El Girona prepara el partit de diumenge a Madrid després de veure com el seus tres últims s’havien d’ajornar

“Seguim treballant amb les càrregues previstes, sumant conceptes i millorant coses.” Així és com Jordi Sargatal descriu el dia a dia del Bàsquet Girona, amb la vista posada en el partit de diumenge a Madrid. Havien de jugar ahir a Oviedo, però els positius del conjunt asturià van fer que el duel, prèviament ajornat, fos el tercer seguit que el conjunt gironí no podia disputar després del de diumenge passat a casa pels casos del Melilla i el darrer del 2021 a Lleida pel brot en la seva plantilla. “Hi ha ganes i il·lusió de poder jugar després de tres partits. Si arribem a diumenge estem preparats i preparant-nos per competir contra el millor equip de la categoria. És una pista amb molt bàsquet”, explica l’entrenador sobre la visita a l’Estudiantes (10-2).

Un més

Sargatal treballa des d’aquesta setmana amb una peça més, l’aler argentí procedent del Palma –últim rival del Girona, el 17 de desembre (98-77)–, Maxi Fjellerup. “És un jugador amb experiència malgrat la seva joventut, té molt bon físic i capacitat d’anotar des de camp obert o penetració. També amb lectura de joc, i hem de veure com va encaixant i mica en mica com es va sumant a les idees que tenim a l’equip”, exposa Sargatal, que en destaca: “Ens ajudarà en aspectes defensius, és una de les seves qualitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)