Eurocopa

La Penya no es despentina per superar el Trento (82-65)

Els verd-i-negres han deixat sentenciat el partit després d’una gran primera part (43-24)

La Penya es manté líder de la competició europea després de superar amb molta solvència (82-65) i sense patir un Trento decebedor. No ha jugat Vives que podria ser positiu perquè no es trobava bé i li han fet una PCR. Brodziansky ha estat l’MVP amb 21 punts.

Els verd-i-negre han començat amb molta concentració i ràpidament ha obert forat en el marcador. Els italians, sense el màxim rebotejador de la competició, Caroline, que no ha viatjat, s’han rendit molt ràpid tot i que a la lliga italiana estan mostrant un gran nivell i són tercers. Brandon Paul ha aprofitat els minuts de joc per ser el líder de la primera part amb tres tirs exteriors i la diferència ha anat creixent progressivament fins els 19 punts (35-16). Al descans 43-24 i tot decidit. Després del descans la Penya ha mantingut la intensitat i el seu joc col·lectiu amb moltes rotacions i no ha donat opció a la remuntada d’un Trento que ha fet joc amb massa individualitats sobretot dels seus nord-americans. La Penya ha tingut un màxim avantatge de 21 punts (51-30) i tot i que els italians s’han arribat a situat a vuit (56-48) mai ha donat la sensació que podien remuntar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)