NBA

Pallissa dels Warriors als Pistons i triomf dels Wolves a Nova York

Els Golden State Warriors han passat per sobre els Detroit Pistons (102-86), a qui superaven de 34 al tercer quart (66-38 a la mitja part), en la millor actuació de Klay Thompson des del seu retorn un cop superades les lesions: 21 punts (4/8 triples) en 22 minuts. L’altre partit de la nit –dilluns se’n van jugar una dotzena pel dia de Martin Luther King– és la derrota dels Knicks a mans dels Minnesota Timberwolves (110-112) amb un 3-10 en els últims tres minuts i mig. Evan Fournier (27 punts) va fallar l’entrada que forçava el desempat i Alec Burks el triple de la victòria.