Lliga femenina

L’Spar Girona salva els mobles a Bembibre (48-67)

L’Spar Girona s’ha endut el triomf de Bembibre tot i fer un mal partit fins a mig tercer quart, quan s’havia vist 7 per sota (39-32 triple d’Anna Palma). El 0-18 entre el final del tercer quart (0-11) i l’inici de l’últim (41-55) han posat ordre en un duel sense Laia Palau i Julia Reisingerová, que no han jugat per precaució perquè malgrat superar els tests d’antigens de manera satisfactòria segons estableix el protocol FEB tenien símptomes. Gardner, Burke i Drammeh amb 15 punts cadascuna, les màximes anotadores del partit.

Mana l’encert

El 6/17en tirs de dos al primer quart reflectia el desencert gironí, que sense Laia Flores –marxava a 2:55 amb l’11-8) i amb Gardner d’u lligava un 0-10 amb triples d’Araújo (11-11) i Onyenwere (11-18). Les castellanes tenien en el triple el seu major argument (3-2, 8-4 i 11-8) i, amb dos més a l’inici del segon quart, es posaven per davant (19-18).

Julbe demanava temps mort a 7:18 per la mitja part (23-21) amb l’atac gironí col·lapsat per la permissivitat arbitral a la defensa castellana (3-4 en faltes). Flores, Mendy i Burke tornaven de cop a 6:21 després de la màxima del Bembibre (26-21 6/12 triples), que arribaria a 6 amb tècniques als dos entrenadors (32-26 la de Julbe). Gardner fent caure la defensa de cul a terra en un contraatac a 12 segons feia la tercera cistella en joc de l’Uni (33-30). Les altres, d’ella en suspensió a 2:30 32-28 i la primera la de Labuckiene en la continuació al bloqueig amb l’alera nord-americana ella (21-21 a 8:10).

Acció - reacció

El Bembibre ha clavat dos triples per començar el tercer quart amb Burke anotant a contrapeu (39-32) i, després de temps mort de Julbe a 6:46, Gardner en un contra u i Drammeh de 6,75 m ajustaven el resultat 39-37 i, després de la cinquena d’Onyenwere a 2:03 per acabar el tercer quart, Burke tornava a posar l’Uni per davant amb 2+1 (41-42) i, amb el segon triple d’Araújo, ara en transició, l’Spar Girona assolia la seva màxima (41-45) a 1:10 (temps mort local), que quedaria en 7 al final del tercer quart amb Burke i Gardner de tir lliure enfilant el parcial a 0-11 (41-48).

Burke d’ofensiu tirant de cullera, Gardner de tir lliure i Drammeh de tres enfilaven el parcial a l’inici de l’últim quart (41-55 a 8:01 temps mort local). L’alera sueca s’ha erigit com l’anotadora al tram final (46-60 amb el seu tercer triple, vuitè punt seguit) i entre Labuckiene i Gardner enfilaven la màxima (46-64) i Araújo de triple lateral la deixava en 19 (48-67).