Eurolliga

L’Uni demana l’ajornament dels dos partits d’Eurolliga d’aquesta setmana

El club confirma els positius de Palau i Reisingerová i admet que hi ha un brot al vestidor que afecta a més membres de la plantilla i el cos tècnic

L’Uni ha sol·licitat formalment a la FIBA l’ajornament dels dos partits que ha de jugar aquesta setmana a l’Eurolliga a Fontajau contra el Landes (dimecres, 20h15) i contra el Dinamo de Kursk (dissabte, 17h15). El club ja ha confirmat oficialment els positius de Laia Palau i Julia Reisingerová, que es troben aïllades al seu domicili, però hi ha més casos i per tant, segons el reglament de la FEB, es tracta d’un brot i l’equip no pot jugar aquests partits.

A l’Eurolliga femenina se segueix el protocol sanitari de cada federació on s’han de jugar els partits. L’Spar, doncs, no pot jugar amb cinc o més membres de la plantilla que hagin donat positiu. Ara bé, la FIBA té l’última paraula ja que demanarà tota la informació al club abans de prendre una decisió definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)