Eurolliga

La covid fa ajornar l’Spar Girona-Landes de demà

Era qüestió d’hores i ja és una realitat. El partit de l’Eurolliga que demà havien de disputar a Fontajau l’Spar Girona i el Landes ha quedat ajornat pel brot de positius de covid que hi ha a la plantilla gironina, que afecta Laia Palau, Julia Reisingerová, Alfred Julbe –com a casos que han transcendit– i que, veient la capacitat de contagi de la variant òmicron, previsiblement s’estendrà a més integrants de la plantilla i el cos tècnic. De la mateixa manera, el partit de dissabte contra el Dinamo de Kursk (que ja es va ajornar en el seu moment per un brot en l’equip rus) acabarà molt probablement ajornat de nou perquè no hi haurà temps material perquè les jugadores es recuperin.

Vist per la part positiva, aquests ajornaments tindran com a efecte que l’Uni sabrà en tot moment quins resultats necessita per accedir als quarts de final. A l’equip gironí li queden tres jornades per acabar la primera fase, les dues que s’havien de disputar aquesta setmana i la visita a la pista del cuer, el Gdynia polonès, dimarts vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)