LEB Or

Pendents de Marc Gasol

Bàsquet. El president encara és dubte en el retorn de la lliga a Fontajau aquest diumenge

El Basquet Girona es prepara aquests dies a Fontajau per al retorn de la lliga aquest diumenge contra el Tau Castelló, un dels equips capdavanters de la LEB Or (10-7), encara amb el dubte de la presència de Marc Gasol, que s’ha perdut els dos últims partits per molèsties físiques.

Hi ha interès per veure com se les empescarà Davis Rozitis, el center que va fitxar Marc la temporada passada, contra l’exjugador dels Lakers, els Raptors i els Grizzlies. En qualsevol cas, l’equip de Jordi Sargatal afronta el partit amb menys pressió després del triomf en el derbi contra el Prat (85-89).

Dins o fora de la pista, el dia a dia de Gasol, president i fundador, continua lligat al seu club. Així, ahir va presentar l’acord amb una altra empresa gironina, Eurofirms People First, que entra a formar part del grup de patrocinadors gironins. Un dels grans objectius del president és precisament aquest: assolir el màxim suport d’entitats privades de les comarques perquè el club pugui créixer d’una manera sostenible.

Eurofirms va néixer el 1991 a Girona i té delegacions a l’Estat espanyol, Portugal, Itàlia, Holanda i Xile. La marca estarà representada a la part del darrere de la samarreta del primer equip i se suma a la resta de patrocinadors vinculats al projecte: CaixaBank, Noel, Damm, Yosoy, FIATC, Kave, Castell-Platja’Aro, Friselva, Finques Colomé, Confort, Pere Quera i Ibis. “És una companyia que posa al davant el vessant personal. Compartim la mateixa vocació social”, assenyala Gasol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)