LEB Or

El Girona, encara sense Marc Gasol, s’exhibeix a Oviedo (46-80)

Sorolla (21 punts) demostra que està preparat per ser el 5 de referència mentre el president estigui lesionat

El Bàsquet Girona ha encadenat a Oviedo (46-80) el tercer triomf sense Marc Gasol i s’enfila a les vuit victòries en la LEB Or, fet que li permet remuntar encar a més posicions a la taula. Tot i la presència d’Arteaga en les files locals Sorolla ha estat la figura dels gironins (21 punts amb 10 de 10 en tirs de 2). Tampoc ha pogut jugar en l’equip de Jordi Sargatal Fjellerup ja que aquest partit corresponia a la jornada 13 i l’argentí encara no estava inscrit.

El Girona ha dominat des del salt inicial a partir de la defensa. Sàbat, amb el seu primer triple, ha començat a marcar diferències (6-17). En l’inici del segon quart Vila encara ha fet més gran la ferida dels asturians (12-26). Delgado, amb tot, s’ha lesionat i han començat els problemes a la pintura gironina.

Els locals han continuat carregant el joc interior i el Girona per moments ha patit, sobretot amb Artega. Sorolla i Jawara, amb faltes, s’han quedat a la banqueta i Schaftenaar ha hagut de jugar de 5. Amb tot, l’equip ha pogut mantenir el domini tot i que ha perdonat alguns tirs oberts. El propi Schaftennar, amb un triple, ha donat aire a l’equip (27-38).

Sorolla ha sortit del vestidor disfressat de Marc Gasol i ha fet un autèntic estrip en atac en el tercer quart. En defensa l’equip ha estat impenetrable i en atac ha anat sumant fins arribar a la màxima diferència després d’un triple de Sevillano (36-59).

En els minuts finals els de Sargatal han mantingut la intensitat amb Josep Franch liderant les accions. S’han proposat i gairebé ho aconsegueixen doblar en el marcador l’equip local, que ha viscut tot un malson.