Lliga femenina

L’Spar Girona, amb el 8-M

Bàsquet. L’Uni prepara, el 6 de març a Fontajau, una jornada commemorativa pel Dia Internacional de la Dona. El club vol omplir el pavelló i destinar la recaptació a erradicar la violència de gènere

L’Spar Girona prepara, el diumenge 6 de març, en el pròxim partit de lliga de l’Uni a Fontajau, un seguit d’accions, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

La primera i més visible, l’edició especial i limitada d’un equipatge lila, que lluirà l’equip durant el matx, la samarreta del qual ja es pot adquirir a la botiga en línia del club. En una entrevista a aquest diari, Xavi Fernández, director general de l’entitat, explica que l’objectiu és visibilitzar l’àmbit de la dona, més enllà de l’esport. “Volem Fontajau ple de dones amb càrrecs importants i ser conscients que queda molta feina per fer”, explica l’executiu. La recaptació de la taquilla contra el Tenerife serà per a l’erradicació de la violència de gènere.

L’Spar Girona, que demà no juga contra el Cadí pel brot que afecta la plantilla del Sedis, està pendent aquesta tarda del partit a Istanbul en què, si el Fenerbahçe no guanya l’Schio, s’esgoten les possibilitats de repetir la seva presència als quarts de final de l’Eurolliga. Si el campió italià perd i l’Uni supera el Landes dimecres, l’equip gironí tornarà a ser un dels vuit millors del continent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)