LEB Or

El ‘rescat’ de l’ucraïnès Grytsak

Bàsquet. LEB Or. El tècnic del Prat Josep Maria Berrocal, campió de la lliga d’Ucraïna, recupera el jove del Budivelnyk ucraïnès que va fugir durant les finestres FIBA i ja no ha tornat

El tècnic del Prat Josep Maria Berrocal, campió d’Ucraïna amb el Budivelnyk Kíiv el curs 2010/11, i que va dirigir també el Donetsk, ha estat el protagonista del que podria ser una pel·lícula. Abans de tancar-se dilluns el mercat en la LEB, va rescatar l’ucraïnès Andriy Grytsak, un jove de 20 anys que estava jugant en el Budivelnyk, exequip de Berrocal. El destí va fer que coincidissin en l’Estudiantes, en què el tècnic va fer-lo debutar. Després Grytsak va tornar al seu país per jugar en un equip de segona fila com és el Zaporíjia i enguany va fitxar pel Budivelnyk. Aprofitant l’aturada per les finestres FIBA, va anar a Madrid, on viu la seva mare, ucraïnesa, i el seu pare, espanyol. Ja no ha tornat i ha acceptat fitxar pel Prat. Berrocal no amaga la seva tristesa: “Cap dels amics que tinc a Ucraïna pensava que tot acabaria en guerra, m’està afectant per tot el que rebo d’amics, molts no tenen mitjans per sortir i d’altres no ho volen fer, és duríssim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)