LEB Or

Quart curs del BG Mindset Program

Els jugadors del primer equip del Girona fomenten la llengua anglesa i els hàbits saludables a les escoles de la demarcació

El Bàsquet Girona i la llengua anglesa i la pràctica de l’esport als centres educatius de les comarques gironines mitjançant el programa BG Mindset Program, que es divideix en dues parts. en la primera els alumnes fan preguntes en anglès als jugadors del conjunt gironí i, en la segona es fan exercicis esportius.

El club de Marc Gasol, amb el suport de CaixaBank, va començar la quarta edició a l’escola Migdia amb Èric Vila, Karamo Jawara i Gonçalo Delgado en una classe de sisè de primària. El programa té previst visitar una vintena de centres educatius i fer una jornada final de curs a Fontajau.

El Bàsquet Girona i CaixaBank fa quatre anys treballen de bracet en iniciatives socials com aquest programa de promoció d’anglès a les escoles, la participació en El Gran Recapte d’Aliments o la campanya “Els seus drets en joc” de Càritas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)