Eurocopa

La Penya no falla (65-50) i es jugarà acabar líder a París

El Joventut ha trencat el matx en un tercer quart deixant clavat el Lietkabelis (del 36-32 al 51-34)

La Penya no ha fallat al Palau Olímpic contra Lietkabelis lituà (65-50) contra qui havia perdut de 18 punts a la primera volta. El Joventut continua sent el millor equip de tota la competició europea a dues jornades per acabar la lligueta -dimecres vinent a la pista del Metropolitans francès i la següent setmana rebent la ventafocs del Slask Wocraw polonès a Badalona-. Ahir la Penya va tenir una sortida sòlida agafant avantatge ja des del salt inicial (10-3) que s’ha ampliat al final del primer quart (24-15). Però els lituans han començat a anotar triples i ha generat problemes en els atacs de la Penya per igualar el matx (31-30). Al descans, tot obert (36-32).

L’inici del tercer quart ha marcat la resta del matx perquè la Penya, amb Feliz i Ribas molt encertats, han deixat el Lietkabelis anotant només dos punts en vuit minuts (51-34). El partit ha quedat trencat.

D’altra banda, demà a les 11:30 del matí es farà una roda de premsa on s’anunciarà la renovació de Carles Duran al capdavant del Joventut.