LEB Or

El Lleida i el Barça allarguen l’acord

Bona relació. Els blaugrana tenen cedit Badji i Juani Marcos a l’ICG Força Lleida dins l’acord d’intercanvi de places de l’estiu passat i la relació flueix tant que es perllongarà una temporada més

L’estiu passat el Barça i el Lleida van arribar a un acord per cedir dos jugadors blaugrana a l’ICG Força Lleida de la LEB Or dins l’operació que va permetre un intercanvi de places amb el Cornellà. El Lleida, que havia baixat a la LEB Plata, es va quedar la plaça d’Or del Barça, la de Plata va ser per al Cornellà i el Barça es va quedar la plaça de lliga EBA dels del Baix Llobregat. Inicialment el Barça va cedir dos joves: Papi Brancou i Juani Marcos. Però el primer va rescindir el contracte amb el Barça i marxar a jugar als Frankfurt Skyliners (11,1 punts de mitjana) en la Bundesliga que dirigia Diego Ocampo, destituït dimarts. I en lloc de Brancou el Barça va cedir el senegalès Badji. Els blaugrana estan creixent tant que el Barça i el Lleida ja han acordat repetir el curs vinent l’acord amb dos joves més.

Carrera, rècord LEB Or

L’ICG Força Lleida, la revelació de la lliga, és tercer tutejant-se amb el Granada i l’Estudiantes. Michael Carrera va establir dimecres el rècord de valoració (43) superant Polanco (42).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)