LEB Or

El Girona s’exhibeix a la Corunya en un dels seus millors partits (72-96)

El Bàsquet Girona s’ha retrobat amb el triomf a la Corunya i ha recuperat un lloc en la zona de play-off d’ascens exhibint no només la seva habitual força defensiva sinó jugant un dels seus millors partits en atac contra un rival directe. Els gironins, a més, han recuperat amb suficiència l’average del partit de la primera volta. Fjellerup ha fet tot un recital (23 punts, 5 assistències i 4 rebots) i el president, com sempre, no ha tingut rival sota els cèrcols (16 punts i 10 rebots).

L’equip de Jordi Sargatal ha començat a segellar la seva setena victòria en vuit partits en els primers minuts, quan ha aconseguit assecar els tiradors locals. Sergio García ha apostat per Diagne de center, però Marc Gasol no n’ha tingut ni per començar. Urtasun, a més, ha exhibit la seva punteria i l’equip ha agafat ben aviat un marge de seguretat (5-15) amb el qual ha conviscut fins al final del segon quart tot i l’aparició en el partit dels dos jugadors amb més talent dels locals, Ward i Lofberg.

En la represa ha començat el festival particular de Fjellerup, que amb deu punts seguits ha frenat l’intent de remuntada dels de casa.

L’únic moment delicat ha arribat amb el 50-58, però l’equip s’ha mantingut ferm en defensa i un triple de Sàbat (52-66) ha acabat d’ensorrar els ànims dels jugadors locals, que en el darrer quart han viscut tot un malson mentre els gironins gaudien a la pista, ja amb Gasol descansant a la banqueta.