Eurocopa

El Joventut va sempre a remolc a París (86-78)

Els verd-i-negres han anat a remolc des del minut 2 i mai han estat capaços de canviar la dinàmica del matx

El Joventut, amb la baixa d’última hora de Tomic amb gastroenteritis que s’ha afegit a les ja conegudes de Bassas -lesionat- i Feliz -serà pare- ha perdut a la pista del Metropolitans (86-78) i no podrà segellar el seu lideratge fins dimarts vinent contra al Palau Olímpic contra l’Slack Wrockaw polonès.

Els verd-i-negres han arrencat amb un 2-6 però ràpidament els francesos han començat a generar dubtes als de Carles Duran que han perdut 7 pilotes en els primers set minuts i ha rebut un parcial de 12-0 (14-8). Els verd-i-negres però no han trobat en cap moment bones sensacions (24-15). Però dos triples seguits de Ribas i Vives han trencat una mala sèrie de 0/7 des de la línia de 6,75 metres, s’ha posat dins el matx (26-23). Els francesos, amb un McRae imparable (18 punts). L’exBaskonia ha estat un perill donant avantatge sempre al Metropolitans. Però uns últims minuts de la Penya han deixat el partit obert al descans (41-40).

Al tercer quart la Penya s’ha posat per davant (41-44) amb un bon inici tancant el rebot i podent córrer però s’ha tornat a col·lapsar i defensivament no ha tingut la intensitat defensiva per frenar el potencial del Metropolitans (60-53). Al darrer quart però les moltes pèrdues (16 fins llavors) han castigat moltíssim a la Penya que ha acabat cedint sense poder entrar mai dins el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)