Eurocopa

L’Ulm de Lakovic, rival als vuitens

Bàsquet. Eurocopa. El Ratiopharm de l’exajudant de Duran fa dos anys a la Penya és el primer obstacle en el camí cap al títol; en els quarts, el rival tindria moltes possibilitats de ser la Virtus

El camí del Joventut cap al títol de l’Eurocopa sembla que passarà per les mans d’un vell conegut com és Jaka Lakovic, que dirigeix el Ratiopharm Ulm, cinquè classificat de la Bundesliga amb un balanç de 17-7, darrere del Telekom Bonn, el Bayern de Munic, el Ludwigsburg o l’Alba de Berlín. Els alemanys acabaran segurament amb un balanç de 7 victòries i 11 derrotes. El següent problema ja serà en els quarts de final, on hi ha moltes possibilitats, tal com està ara la classificació, que toqui la Virtus de Bolonya; en les semifinals la Penya podria topar amb el València i en una hipotètica final podria tornar a trobar-se amb el Partizan.

Derek Willis, ex Ulm

Els alemanys tenen diferents referents: Christon (amb 17,4 punts de mitjana), Blossomgame (15,6), Felicio (12,1) o Thornwell (10,6). Felicio, ex NBA, però, no podrà jugar perquè s’ha lesionat. Serà un partit especial per a l’americà de la Penya, que va jugar amb l’Ulm fa dos anys a les ordres de Lakovic. D’altra banda, el MoraBanc s’ha interessat en el fitxatge de Sylven Landesberg, ex Estudiantes i ex Maccabi, que juga al Beijing Royal Fighters xinès (18 punts de mitjana).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)