LEB Or

Gasol lidera la victòria del Bàsquet Girona a la pista de l’Osca (50-85)

Els gironins no han tingut cap problema a la pista del cuer i porten 11 victòries en els últims 12 partits

El Bàsquet Girona no ha tingut cap problema per guanyar a la pista del cuer de la LEB Or, l’Osca, i s’ha imposat per 50-85. Els gironins porten 11 victòries en els darrers 12 partits i han guanyat els cinc darrers com a visitants. En el primer quart ja s’han avançat de deu punts, guanyaven de 20 al descans i en la segona meitat han anat incrementant la seva avantatge fins els 35 punts finals. Marc Gasol ha liderat l’equip amb 22 punts, 4 triples, 7 rebots i 25 de valoració.

Els gironins s’han posat per davant en el marcador en el minuts 3 i han intentat encarrilar el partit ràpidament. Un parcial de 0-11 (5-13) els hi ha donat la primera clara avantatge i l’han anat incrementant fins arribat als vint punts de marge (20-40) a dos minuts del descans, una avantatge que han mantingut fins al final de la primera meitat 27-47.

En el tercer quart els gironins s’ha avançat fins a 24 punts d’avantatge (38-62), però en els dos darrers minuts s’ha relaxat una mica i l’Osca ha fet un parcial de 8-0, 46-62 al final del tercer període. En els darrers deu minuts el Bàsquet Girona ha sortit inspirat, ha fet un parcial de 0-9 d’entrada i ha anat incrementat el marge fins els 30 punts (50-80) a dos minuts del final, i ha arribat al final del partit amb el 50-85. En aquest darrer quart l’Osca només ha pogut anotar quatre punts.