Lliga femenina

El Cadí segueix entonat a la lliga i supera el Clarinos (80-65)

Irati Etxarri es torça el turmell a 5:35 per la mitja part i ja no juga més

El Cadí La Seu ha sumat el dinovè triomf en la lliga, contra el Clarinos, que iguala el rècord del Sedis a la màxima categoria establert el 2018/19 quan hi havia catorze equips –ara són setze. Un partit marcat per l’ensurt d’Irati Etxarri, que s’ha torçat el turmell dret a 5:35 per la mitja part i, segons Marta Fernández a Teledeporte, no sembla greu però es perdrà el proper partit de lliga dimecres a Fontajau contra l’Spar Girona. És la vuitena victòria del Cadí en els últims nou partits de lliga, deu comptant els quarts de la copa.

L’equip de l’Alt Urgell dominava amb una màxima de 10 amb el quart punt de l’alera pivot navarresa (16-6) i, entre el triple de Laia Raventós que tancava el primer quart (21-17) i el de Júlia Soler que obria el segon (24-17) tot anava de cara per al Sedis: 27-19 a 8 minuts pel descans. El triple de Gorecki amb Etxarri sobre el parquet, el tir lliure de la tècnica a Bernat Canut i el triple de Plaisance igualaven el marcador (29-29) i fins que Pivec no feia el 32-31 les locals no encistellaven en joc després d’haver encaixat un 0-10 amb la lesió d’Etxarri entremig.

La quarta de Tunstull a 6:44 per acabar el tercer quart, en atac, afegia dificultats al Cadí, que es mantenia per davant amb dos triples seguits de Raventós i un de Strautmane (47-41). La diferència al marcador anava fent la goma, amb les visitants acostant-se (53-52) i Raventós amb el canell fi: 60-54 5/7 triples. Brotons a 6:27 establia la màxima local (67-56). El triple de Laura Peña a 3:56 tancava el partit (73-59) i el segon de Júlia Soler hi posava el colofó (80-65).