Lliga femenina

La lesió d’Irati, un ensurt

Bàsquet. Lliga Femenina. L’estrella del Cadí la Seu, Etxarri, només té un esquinç al turmell dret però Canut la podria reservar contra l’Uni

Bones notícies en el Cadí la Seu perquè la seva estrella, Irati Etxarri, només té un esquinç al turmell dret. Les proves que se li van fer han descartat una lesió important i, per tant, podrà reaparèixer aviat. Si demà –contra l’Spar Uni Girona (20:15 h) en el partit ajornat de la jornada 21– fos una final podria forçar, però el tècnic, Bernat Canut, prefereix no forçar-la per poder comptar-hi de cara al tram final de la lliga i els play-off. La jugadora navarresa, de 23 anys, està fent una temporada impressionant amb 13,9 punts, 8,2 rebots i 16,1 de valoració de mitjana, la sisena millor de tota la Lliga Femenina darrere de Kone, Gardner, Burke, Coulibaly i Atkinson.

Pel que fa a l’Spar Uni Girona, Eldebrink –un mes de baixa–, Michaela, pendent de la covid-19 (ha de donar negatiu), Gardner, amb molèsties al genoll, i Drammeh, al soli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)