LEB Or

Marc Gasol: “Hem fet el que calia i cal seguir millorant”

El Girona, cinquè, rep el Palència, quart, aquest diumenge a Fontajau (18 h)

“Hem tingut temps de recuperar-nos físicament, refrescar-nos que també calia i amb ganes d’un partit maco, contra un rival que tenim per sobre a la classificació i té un molt bon equip. És un repte per veure a on estem de cara al play-off” diu Marc Gasol en la prèvia del Girona - Palència d’aquest diumenge a Fontajau. L’equip gironí reprèn la competició després d’una aturada de deu dies en què ha carregat les energies. també el president, que diu haver girat full dels problemes musculars que el van obligar a aturar-se i van condicionar el seu rendiment: “Sempre s’ha d’anar amb una mica de compte, però estic bé. A l’últim partit vaig poder penetrar quan volia i en els entrenaments m’estic trobant molt bé i content de com respon el cos.”

Objectius

“Hem d’arribar el més ben preparats possible al play-off. Encara no hi som, ens queden partits per jugar i és normal que se’n parli. El nostre objectiu no és tant l’ascens sinó estar en aquesta situació. Però ens queda molta millora, podem treure més rendiment al grup i cal treball i paciència” afirma Gasol sobre la possibilitat de tornar el Girona a l’ACB, una fita que no es podia ni somniar a principi de curs i de la qual cada dia se’n parla més: “Tal com va començar la temporada l’objectiu era el play-off. Després d’estar amb 2-7 i últims o penúltims, ara estar cinquens i amb bones sensacions, guanyant molts partits seguits, hem fet el que calia i cal seguir millorant. La complaença en l’esport professional és molt perillosa i només queda la millora diària constant. I des d’un sentit positiu” argumenta el president del club.

“És un dels nostres objectius, si arribem a proposar que es faci a aquí, hi ha més gent que n’haurà de participar perquè és un gran esdeveniment. Però seria molt maco, tenim un gran record de les finals a quatre que es van fer a aquí a Girona, com van anar i tant de bo es pogués fer a aquí” afirma Marc Gasol sobre la hipotètica candidatura de Girona per ser la seu de la final a quatre, en què només el guanyador puja a l’ACB. Per accedir-hi hi ha uns quarts de final al millor de cinc partits amb els equips que acabin la fase regular del segon al novè –el primer puja directe.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)