ACB

La Penya no està a l’alçada a Burgos (92-76)

Els verd-i-negres no han tingut la intensitat necessària i col·lectivament no ha fet el seu joc habitual

El Joventut ha punxat a la seva visita a Burgos (92-76) i encadena dues derrotes seguides després de la derrota a Manresa. Els de Carles Duran han cedit no perquè els castellans hagin fet un recital sinó perquè la Penya no ha estat al nivell que ha demostrat durant el seu curs sense trobar actors principals. El Burgos ha atrapat 17 rebots ofensius.

La Penya ha començat molt tova en defensa permetent que el Burgos desplegués el seu joc i sobretot tingués moltes segones opcions atrapant 9 rebots ofensius. L’equip burgalès han agafat quatre punts de renda gràcies també al seu encert en el triple. Els verd-i-negres però han canviat el xip en el segon quart intentant augmentar la seva agressivitat defensiva i el Burgos ha començat a fallar. També és cert que ha errat tirs molt lliurats fruit, potser, de la pressió pel què s’està jugant. Tot i això un triple de Brandon Paul en el darrer segon ha acabat donant una renda mínima abans del descans (43-44).

Al tercer quart però la Penya ha sortit adormida i sense intensitat un cop més i el Burgos ha castigat cada facilitat que ha donat el Joventut. De fet, els verd-i-negres portaven 15 rebots en total mentre el Burgos, només en atac, ja en atac en sumava 13. El Burgos ha trencat el matx al final del tercer quart (67-53) quan els verd-i-negres han sortit desconnectats i ha rematat la feina amb sis triples seguits llançats, quatre d’ells absolutament sols (88-69).