ACB

La Penya supera el Fuenlabrada però perd Brodziansky (92-75)

Els verd-i-negres han trencat el partit en un segon quart impressionant amb 35 punts i 6/10 triples (56-37)

La Penya, que ha perdut Brodziansky per un esquinç al turmell dret, ha tallat la ratxa de dues derrotes seguides (Manresa i Burgos) i es torna a situar en la tercera posició pendent del què facin els seus rivals directes (92-75). Els verd-i-negres han trencat el partit gràcies a un segon quart espectacular amb intensitat i amb enert en el triple (6/10). Els de Carles Duran, després d’un primer període dubitatiu, ha estat capaç de pujar el nivell d’intensitat amb Birgander clau dins la zona, ha anat eixamplant la diferència. Amb Brandon Paul com a líder amb dos triples seguits la Penya ha ampliat la diferència fins a una màxima de 19 punts (56-37).

Als segons 20 minuts el partit no ha tingut cap història perquè els verd-i-negres sempre han anat per davant amb còmodes avantatges i sense patir en cap moment per la victòria. La diferència no ha estat mai inferior dels 8 punts de renda. Carles Duran ha pogut donar descans a tots els seus jugadors pensant en el partit de vuitens de final de dimarts contra el Ratiopharm Ulm.