Lliga femenina

Definit el full de ruta cap al títol

Bàsquet. Lliga Femenina. Spar Girona-Guipúscoa i Cadí-Casademont, emparellaments dels dos equips catalans en els quarts de final del ‘play-off’, a doble partit i que comença diumenge. Les semifinals, l’1 i el 5 de maig, i la final, 8, 12 i 15 si cal

La Lliga Femenina va tancar la fase regular ahir al vespre, però demà encara hi ha un Gernika-Spar Girona i un Avenida-Leganés que no té cap transcendència en la classificació, però sí que acabarà pesant a les cames de cara a la lluita pel títol, que comença el cap de setmana amb l’Uni-Guipúscoa i el Cadí-Casademont, a més de l’Avenida-Gernika i el València-Estudiantes. Sí que es va definir la segona plaça de descens, amb el Ferrol sentenciat el cap de setmana abans, que serà per a La Laguna.

L’Uni va lligar el seu tercer triomf en sis dies, amb Mendy i Burke liderant l’atac groc –15 i 18 punts, amb 4 triples i 21 de valoració cadascuna– i l’Ensino resistint-se malgrat veure’s 21-41 en el segon quart. Tant, que a cinc minuts i mig d’acabar, el resultat era 63-66, abans que Gardner, autora de 10 punts en 15 minuts en el seu primer partit des de la final de copa (27 de març), des de 6,75 m després de dues accions de Reisingerová donés aire a l’equip gironí, que acredita 2-0 contra el seu rival en els quarts (80-70 el 21 de novembre i 72-87 l’11 de març, 48 hores després del primer partit dels quarts de l’Eurolliga).

El Cadí, encara sense Irati Etxarri, queia a Gernika contra el seu botxí en els quarts de final de la copa. L’equip de l’Alt Urgell arriba a la lluita pel títol amb quatre derrotes seguides, entre les quals hi ha els partits a Fontajau i al Palau amb l’Avenida. En els duels contra el Casademont Saragossa, 67-59 el 29 de setembre i 71-42 el 16 de gener amb 15 punts i 22 de valoració de Merritt Hempe, que arribava a la lliga el curs 2018/19 per jugar a la Seu d’Urgell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)