LEB Or

Quart MVP de la jornada per a Marc Gasol en 16 partits a la LEB Or

Els 27 punts (7/8 de 2, 3/7 triples i 4/6 lliures), 9 rebots, 3 assistències, 1 tap i 8 faltes rebudes en 28:59 no van servir al Girona per sumar el tretzè triomf en 14 partits a Palma però sí al president del club per convertir-se en l’MVP de la jornada amb 38 d evaloració. És el quart cop que el pivot ho aconsegueix en 16 partits disputats i la segona setmana seguida que ho és. El Girona es manté cinquè, ara empatat amb l’Oviedo, que diumenge ve a Fontajau.

“Un punt de desig, de la urgència que ha tingut el palma des del principi. Han jugat més valents i s’han endut el partit” deia Gasol després de la derrota, la segona malgrat ser el millor jugador de la jornada tal com va passar en la desfeta a Madrid contra l’Estudiantes, quan es va lesionar. “Fa molt goig veure les aficions que recolzen el seu equip i espero que hagin gaudit de l’espectacle i que tornin” apuntava, posant en valor la tasca dels clubs, en referència que Son Moix s’omplís amb la seva presència.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)