Lliga femenina

El Cadí la Seu esmicola el Casademont (57-75) i té un peu i mig a les semifinals

El Cadí la Seu ha jugat un partit fabulós avui a la pista del Casademont Saragossa i deixa l’eliminatòria de quarts de la Lliga Femenina mig sentenciada amb una renda de 18 punts (57-75) que haurà de defensar dijous a casa en el partit de tornada. El conjunt de Bernat Canut ha serrat les dents en defensa i ha estat superior en atac i en el rebot, amb 35 captures per 24 de les locals. Cinc jugadores de l’equip de l’Alt Urgell han fet una notació de dos dígits: Raventós (15 i 23 de valoració), Pivec (15), Etxarri (11) –gran retorn–, Peña (11) i Tunstull (10). El Cadí ha manat de bon començament marxant de 9 en el primer quart amb una gran defensa. L’equip aragonès ha reaccionat mínimament guanyant el segon quart per 15-14, però les catalanes han imposat la seva llei en els dos darrers quarts: 16-22 i 14-18.