LEB Or

Marc Gasol: “El comunicat era molt clar no hi estem d’acord”

“El comunicat era molt clar, no hi estem d’acord: pel marge de solucions que ens donaven, a part d’acceptar la que hi havia” diu Marc Gasol sobre el canvi d’horari del Girona - Força Lleida, provocat per la coincidència amb l’anada de les semifinals de la Lliga Femenina entre l’Spar Girona i el València. El duel català de la LEB Or és a les 12.30 h aquest diumenge i el president del club gironí demana disculpes a l’afició perquè l’horari fixat era a les 19 h abans que la FEB situés el partit de l’Uni a les 20 h per exigències de Teledeporte. “Si els anem canviant la hora no és ideal. S’accepta i en cap moment serà una excusa” diu el pivot, que puntualitza les bones relacions entre els dos clubs i assenyala el departament de competicions, que comunica el canvi d’hora divendres a primera hora del matí. “L’Uni ens va informar a cada moment i n’estem agraïts i contents que puguin jugar a aquí a les vuit i per Teledeporte, que molta gent els pugui veure”.

“Has de preparar el partit de la mateixa manera, si et relaxes ja estàs perdut” diu Marc Gasol sobre les baixes del Força Lleida, tercer a la classificació (21-9), que reconeix no saber quins jugadors de l’equip de Gerard Encuentra no hi seran i que afronten el partit pensant que es trobaran la millor versió del rival. “L’objectiu és consolidar conceptes a la pista i agafar seguretat defensiva durant més minuts” apunta sobre el tram final de temporada, en el què diu que podrà jugar i donarà el màxim tot i els problemes musculars que se li van reproduir la setmana passada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)