Lliga femenina

El Cadí tanca el curs amb una contundent derrota a Salamanca (75-39)

La semifinal de lliga ja ha quedat decidida en la primera part, amb un parcial de 42-14

El Cadí la Seu ha tancat la temporada amb un dur correctiu a Salamanca (75-39), en el segon duel de les semifinals de lliga. Una derrota que no pot enfosquir la gran temporada del conjunt de Bernat Canut. Tot i el resultat en el primer assalt de les semifinals havia estat prou ajustat (66-73), l’equip de Bernat Canut no ha tingut avui cap possibilitat de capgirar l’eliminatòria contra el Perfumerías Avenida, que podrà defensar el títol en la final contra el València.

L’inici de partit ha estat molt similar al de diumenge. El conjunt de Roberto Íñiguez, molt més efectiu en atac i amb una defensa asfixiant, ha posat la directa i s’ha apuntat el primer quart per un contundent 21-7 davant un Sedis amb molts problemes per veure cistella. La sequera alturgellenca s’ha mantingut durant molts minuts en el segon quart. El conjunt local, dirigit per Sílvia Domínguez, mantenia la velocitat de creuer i ha deixat el partit sentenciat després de calcar el parcial del primer quart (21-7) per arribar al descans amb 28 punts de renda (42-14). Dels 14 punts del Sedis, 8 han estat per a l’escorta Mikayla Pivec.

Amb el passi a la final resolt, el Perfumerías ha abaixat la intensitat, el Cadí ha pogut anotar amb més facilitat i el parcial no ha estat tant contundent (33-25). La màxima anotadora del Cadí ha estat Irati Etxarri, amb 10 punts.