Lliga femenina

Irati Etxarri jugarà a l’Spar Uni Girona la temporada vinent

L’estrella del Cadí La Seu ha estat la gran revelació de la temporada amb 13,9 punts i 6,8 punts de mitjana

L’estrella del Cadí La Seu Irati Etxarri, que ha estat la gran sensació de la temporada a la Lliga Femenina, jugarà el curs vinent a l’Spar Uni Girona. La navarresa ha fet unes mitjanes de 13,9 punts, 6,8 rebots i 2,1 assistències per un total de 16,1 de valoració.

Bankolé jugarà al Bourges

La més que probable arribada d’Irati Etxarri no s’afegirà a la d’Ornella Bankolé (1,81 m, 1997), malgrat que l’alera del Roche Vendée aquests dos últims cursos –15 punts, 6 rebots i mig i 3 assistències de mitjana aquest últim– i del Latas Montpeller els tres anteriors tenia un acord amb l’Spar Girona. El Bourges, que ha guanyat l’Eurocopa amb Keisha Hampton a l’equip, tenia fins dilluns per abonar una quantitat de diners considerable que deixava el compromís que el club gironí havia lligat aquest hivern en paper mullat, i ho va fer al llarg del cap de setmana passat. La presència de jugadores franceses als equips és un dels nous criteris que seguirà la LFB a l’hora de repartir les places per a l’Eurolliga i l’Eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)