Lliga femenina

Alfred Julbe confirma que no seguirà a l’Spar Girona el curs vinent

El tècnic de l’Spar Girona Alfred Julbe ha confirmat a través d’una piulada al seu compte de Twitter que no seguirà vinculat al club el curs vinent, tal com havia insinuat anteriorment. “Ja fa tres dies que se’m va escapar (o no ) que feia unes tres setmanes havia comunicat als dirigents del’Uni que no renovaria. Confirmar que és així. Ja trobaré el moment i les paraules per explicar-ho. No pot faltar un missatge d’agraïment a l’afició de l’Uni. Força Uni!!!”.

“Ho explicaré bé demà o demà passat. Fa un parell de setmanes que he dit el que hi ha i ja ho veurem”, deia Alfred Julbe a Xevi Soler de Catalunya Ràdio sobre el seu futur un cop acabat el partit de semifinals contra el València en què l’equip va quedar eliminat.

Julbe va arribar a Girona el novembre de 2020 substituint Eric Surís. Marxa amb el títol de copa del 2021 com a principal èxit. Aquest curs, l’equip gironí va arribar els quarts de l’Eurolliga femenina, ha estat semifinalista en la Lliga Femenina i finalista en la copa davant del Perfumerías Avenida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)