Lliga femenina

Canut: “Marxo però tornaré”

Bàsquet. Lliga Femenina. El tècnic del Cadí La Seu tanca una etapa de nou anys farcits d’èxits i creixement de l’entitat i diu adeu sense destí definit; també anuncia la seva fi a la banqueta de l’Uni Girona Alfred Julbe, a través de Twitter

Bernat Canut ho va anunciar ahir en una roda de premsa a la Seu d’Urgell. El tècnic català posa punt final a una trajectòria de nou temporades en què ha brillat amb llum pròpia i ha portat l’equip a lluitar per cotes altes i jugar a Europa, deixant enrere el patiment de lluitar per evitar el descens. Aquesta temporada ha estat la rúbrica del seu treball, amb un curs històric en què han tutejat els grans de la Lliga Femenina i han convertit el Palau d’Esports en una festa a cada partit. Bernat Canut, però, no ha volgut dir on anirà, però sí que ha deixat clar que continuarà entrenant i que vol afrontar nous reptes. Canut, que va destacar les capitanes que ha tingut, va ser clar: “Ho vaig anunciar el maig de l’any passat i ho he mantingut, i tot i que m’han ofert renovar, és una decisió meditada.” De pretendents no n’hi falten i una de les opcions podria ser l’Uni Girona.

Julbe confirma l’adeu

D’altra banda, el tècnic de l’Spar Girona, Alfred Julbe, va confirmar a través d’una piulada al seu compte de Twitter que no continuaria al club gironí: “Ja fa tres dies que se’m va escapar (o no) que feia unes tres setmanes havia comunicat als dirigents de l’Uni que no renovaria. Confirmo que és així. Ja trobaré el moment i les paraules per explicar-ho. No pot faltar un missatge d’agraïment a l’afició de l’Uni. Força Uni!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)